El Puig de Fonollet

Turisme Rural al Berguedà

L'accés a la Masia és per un camí que va exclusivament a la casa, així que és una zona tranquil·la on no hi pasen cotxes.

 

A l'exterior del la casa tenim una gran jardí, una terrassa, un porxo amb taules, una gran barbacoa amb les seves graelles i llenya per poder fer foc. També una paella gran per unes 15-20 persones, amb el seu fogonet.

 

Just al costat hi tenim una gran piscina de 8 per 4 metres, amb un lleuger gust salat degut a la cloració salina, que ens evitarà la irritació dels ulls, el gust a Clor, tindrem una pell més suau i evitem treballar amb productes químics.

 

Hi ha una zona amb porteries per jugar a futbol, basket,...i pels més petits un sorral i uns gronxadors.

Ara també disposem d'una nova PISTA DE PADEL coberta.

 

També podeu visitar les nostres granges amb pollets,vedells porcs o veure les vaques pasturant pels voltants.

Demani informació

www.puigrural.cat

 

Per telèfon:

telefon +34 639426603

Per mail:

mail info@puigrural.cat

També per whatsApp:

whatsapp  639426603

El Puig de Fonollet 360º

Política de Protección de Datos

Datos del responsable del tratamiento: Identidad: RAMADERS CODINA SCP - NIF: J60870508 ; Dirección postal: C/ LLOBREGAT, Nº8, 08693 CASSERRES, BARCELONA; Teléfono: 639426603 - Correo electrónico: info@puigrural.cat.

PUIGRURAL está gestionado por RAMADERS CODINA SCP, donde tratamos la información que nos facilita con el fin de prestarles el servicio solicitado o enviare la información requerida. Los datos proporcionados se conservarán mientras no nos solicite el cese de la actividad. Los datos no se cederán a terceros salvo en los casos en que exista una obligación legal. Usted tiene derecho a obtener información sobre si en RAMADERS CODINA SCP estamos tratando sus datos personales, por lo que puede ejercer sus derechos de acceso, rectificación, supresión y portabilidad de datos y oposición y limitación a su tratamiento ante RAMADERS CODINA SCP, C/ LLOBREGAT, Nº8, 08693 CASSERRES, BARCELONA o en la dirección de correo electrónico info@puigrural.cat, adjuntando copia de su DNI o documento equivalente. Asimismo, y especialmente si considera que no ha obtenido satisfacción plena en el ejercicio de sus derechos, podrá presentar una reclamación ante la autoridad nacional de control dirigiéndose a estos efectos a la Agencia Española de Protección de Datos, C/ Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid.